Eric Pearl

Kicsoda Eric Pearl, akinek a Kapcsolatteremtő Gyógyítás képessége elsőként megadatott, és…

…hogyan hozhatja el a gyógyulást a Te életedbe is?

Erik Pearl

Dr. Eric Pearl

Eric Pearl-nek már a születése sem volt hétköznapi.

Édesanyja, ijesztő módon, meghalt a szülőágyon – de csak egy kis időre. Aztán visszatért, hogy felnevelje kisfiát…

„Anyám visszatért oda, amire az emberek szeretnek a valódi világként gondolni. Egy roppantul megkönnyebbültnek látszó doktornő hajolt fölé mosolyogva.

– Gratulálok, Lois! – mondta. – Gyönyörű kisfia született.”

részlet Eric Pearl – Kapcsolatteremtő gyógyítás c. könyvéből

Ezek után Eric Pearl, látszólag egy teljesen átlagos kisfiú életét élte. De talán már a születése pillanatától elindult valami. Valami, ami később olyan meglepetések közepette tört a felszínre, hogy Eric és a páciensei mindannyian csodálkozva szemlélték e felszínre törés kísérte jelenségeket.

Ugyanis, egy kellemes, ám érdekes kalandokkal teli kamaszkor után, Eric Pearl elhatározta, hogy doktor lesz. Mégpedig a kiropraktika doktora.

„…A kiropraktőr feladata éppen az, hogy kiiktassa a zavaró hatásokat, melyeket a gerincünk eme egyenetlenségei (subluxatiónak nevezzük őket) okoznak, és ismét lehetővé tegye az életerőnk zavartalan áramlását, mely visszaállítja egészségünk egyensúlyi állapotát. Más szóval a gyógyítás e fajtája az okot szünteti meg, s nem a tünetet nyomja el vagy kezeli.

Amikor hirtelen felismertem, hogy az emberek fejfájása nem veleszületett véraszpirinhiány következménye – ahogyan a tévéreklámok próbálják elhitetni velünk -, és hogy igenis tehetek valamit a megsegítésükre, eltökéltem magamban, hogy kiropraktőr leszek.”

részlet Eric Pearl – Kapcsolatteremtő gyógyítás c. könyvéből

A Cleveland Kiropraktikai Főiskola következett Los Angeles-ben. Aminek a vége diploma lett. De hamarosan kiderült, hogy ez még csak a kezdet volt…

A gyógyítás áldása

A furcsaságok talán akkor kezdődtek, amikor Eric felfigyelt rá, hogy képes megjósolni a földrengéseket. Cirka két-három év alatt 24-ből 21 Los Angeles környéki rengést jelzett előre, pontosan.

Talán akkor, amikor kiderült, hogy Eric fogékony arra is, hogy olyan emberekről mondjon el személyes információkat – csupán azzal, hogy egy viseleti tárgyukat a kezébe fogta – akiket soha életében nem ismert.

De lehet, hogy már gyermekkorában kezdődött, amikor az elromlott órák megjavultak a közelében.

Egy biztos, hogy érdekes jelenségek sora kísérte végig Eric Pearl mindennapjait.

És akkor megtörtént az, ami végül az áttörést hozta.

Dr. Eric Pearl javában űzte a kiropraktőri magánpraxisát egy Melrose Place-i rendelőjében. Szokásává vált, hogy kis időre a páciensei fölé emelte a kezét. Igazán ő sem tudja miért. Csak egy késztetés volt.

„…Az volt a szokásom, hogy a csigolyák helyreigazítása után megkértem a pácienseimet, feküdjenek még fél vagy egy percig lehunyt szemmel az asztalon. Ez megadta nekik a kellő időt az ellazulásra, miközben a helyreigazításuk „rögzült”. Ezen a bizonyos hétfőn hét páciensem kérdezte meg – néhányukat már több mint tíz éve kezeltem, egyikükkel pedig aznap találkoztam először -, hogy én járkáltam-e az asztal körül, miközben ők rajta feküdtek. Egyesek arról érdeklődtek, hogy bejött-e valaki más is a helyiségbe, mert úgy érezték, mintha több ember állna, vagy járkálna az asztal körül. Hárman állítólag úgy érzeték, mintha emberek szaladgálnának az asztal körül, ketten pedig szégyenlősen bevallották, hogy úgy tűnt nekik, mintha emberek repkednének az asztal felett.

Tizenkét éve voltam kiropraktőr, de még soha senki nem tett hasonló észrevételt. Most pedig heten mondták ugyanazt egyetlen nap leforgása alatt. Nem kellett egy zongorának a fejemre esnie ahhoz, hogy ráébredjek: Valami itt nem stimmel.”

részlet Eric Pearl – Kapcsolatteremtő gyógyítás c. könyvéből

Ezek után felgyorsultak az események.

Dr. Pearl betegei rövidesen arról adtak hírt, hogy csodálatos módon kigyógyultak rákból, AIDS-hez kapcsolódó betegségekből, epilepsziából, krónikus fáradtság szindrómából, bénító köszvényből, agybénulásból, születési elváltozásokból és más csapásokból.

Eric Pearl viszonylag rövid idő alatt nemzetközileg elismert gyógyítóvá vált. Sorra hívták a televíziós programok szervezői, hogy szerepeljen a műsoraikban. Világszerte. Sőt, még az ENSZ is felkérte, hogy tartson beszédet a központjukban.

Megírta első könyvét, a Kapcsolatteremtő Gyógyítás: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! címűt, mely idestova a 30. nyelven jelenik meg.

Tehát eljött az ideje, hogy egy merőben új, eddig a Földön ismeretlen gyógyító erő működése üsse fel a fejét világunkban. És ez az erő minden eddigi gyógyító energiától különbözik. Valami új, valami erőteljes, valami rendkívüli, amit ez idáig még soha, senkinek nem volt lehetősége megtapasztalni.

Dr. Pearl évekig kereste e gyógyító képesség eredetét, és a válaszokat a benne felmerülő kérdésekre. Aztán rá kellett jönnie, hogy ez a gyógyító kapcsolat messze túlmutat mindenen, amit jelenleg meg tudunk magyarázni. De azért egy valamit sikerült megtudnia…

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás elnevezés nem véletlenül született meg. Dr. Pearl észrevette, hogy teljesen kívülállóként, ezt az egyedi energiát csupán a páciensire irányítva, képes gyógyítani. Vagyis, nem ő gyógyít, hanem az energia. Ő csupán segít a betegeinek összekapcsolódni az energiával.

Semmiféle rituálé, vagy szeánsz nem szükséges mindehhez. Az energia nem rajta keresztül áramlik át. Nem kellenek hozzá varázsszavak, különleges meditációk, vagy bármiféle egyéb „fura mesterkedés”. A gyógyító kapcsolat létrejön, és kész. Rajta kívülálló okokból.

De ez már egy másik történet.

Azonban van itt még egy fontos dolog…

A Te gyógyulásod esélye

Dr. Pearl nagyon hamar ráébred arra, hogy a betegei, akiket kezelt, szintén képessé váltak arra, hogy felhasználják a gyógyító kapcsolat erejét. Azaz, ők is képesek lettek gyógyítani.

Tehát, ez a képesség átadható másoknak is!

Így Eric Pearl, az egész éves földkörüli utazásaival a Kapcsolatteremtő Gyógyítás energiáját és mondanivalóját hozza el bolygónkra. Szemináriumain megtanítja az embereket, hogyan aktiválják és használják ezt az új, a gyógyító frekvenciákat magába foglaló spektrumot, melynek segítségével először léphetünk túl az “energiagyógyításon” és “gyógyítási technikákon”, hogy elérjük a gyógyítás egy olyan szintjét, melyhez korábban senkinek sem volt hozzáférése.

Mára már több mint 60.000 embert tanított meg erre (több mint 60 országban), elősegítve gyógyítók új generációit világszerte.

És ez az, ami végre esélyt ad a Magyarországon élőknek is, hogy a Kapcsolatteremtő Gyógyítás segítségével épüljenek fel krónikusnak hitt betegségeikből, és egyéb testi tünetekkel járó csapásokból.

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni ezt a különleges gyógyulási módot, vagy egy hozzátartozódon, ismerősödön akarsz segíteni, akkor…

A hazai Kapcsolatteremtő Gyógyítók egyik elismert szakemberét, Sárai Hildát itt érheted el>>

Ha pedig a Kapcsolatteremtő Gyógyításról szeretnél többet megtudni, akkor kattints ide>>

Teljes gyógyulást, és lelki békét kívánok!

Sárai Hilda
Okleveles Kapcsolatteremtő
Gyógyítás Terapeuta

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.