Hildáról

Kicsoda Sárai Hilda, és miért bízhatsz meg benne Te is?

Hilda nem mágus, nem „szeánsz-mester” és semmilyen más csodadoktornak nem tarja magát. Egyszerűen csak egy okleveles Kapcsolatteremtő Gyógyítás terapeuta, aki gyógyít – Téged (ha akarod), a szeretteidet, és az embereket általában. Elhozza számukra annak a gyógyulásnak a lehetőségét, ami nem csupán tüneteket kezel, de az EMBERT teszi egészségesebbé.

„Kedves Hilda,

Képzed! Csabikának annyira ritkák az epilepsziás rohamai, hogy már a naptárba kell írnom, mert annyi idő eltelik két roham között, és nem emlékszem rá. A tyúkmelle eltűnt, azóta folyamatosan hason akar feküdni.

Csabika a szemeivel elkezdett fókuszálni, figyelni. Több ismerősünk számára az arckifejezése is sokatmondó. Minden leolvasható az arcáról: az érdeklődés, az unalom, a jókedv – eddig ilyen nem volt.

A szemei az eddigieknél jobban fixálnak, együtt mozognak, egyértelműen a hang irányába fordul. Eddig is érdeklődő volt, de az elmúlt hetekben szinte csak ülni akar, már félig ülő-helyzetből is felül (a babakocsiban, az autósülésben). A szomathopedagógus e változások miatt szeretne egy állítógépet a fejlesztéséhez.

Csabika annyit változott, hogy 9 év otthoni ápolás után el tudtam menni dolgozni, mert már más családtagra, segítőre is nyugodtan rá tudtam bízni a gyermekemet.

Én is visszakaptam az életemet.”

Lássuk, hogyan is jutott el idáig…

Hilda már 4-5 éves kora körül meglepte a szüleit, ugyanis olyan kérdések foglalkoztatták, hogy miért halnak meg az emberek, és mások miért maradnak egészségesek – akár a haláluk napjáig. Ez a kérdés áthatotta az egész életútját. Folyamatosan kereste a válaszokat…

Az első útja természetesen az egészségügybe vezetett. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika Szívsebészeti osztályán kezdett dolgozni. Megrázó és tragikus események szemtanúja volt, és megdöbbentette, hogy milyen sok ember van, akiknél már kisgyermek korban elkezdődnek az egészségügyi gondok. Azonban a kérdésre, hogy mi játszik kulcsszerepet a gyógyulásban és az egészséges életben, a választ nem találta meg, így más utak felé vette az irányt.

Nagyon hamar kiderült, hogy az egészséget az emberi elme háza táján kell keresnie, mivel világossá vált számára, hogy az elme, a lelkiállapot szorosan összefügg azzal, hogy ki lesz beteg, és ki nem; ki gyógyul meg, és ki nem.

Megjárta a természetgyógyászati berkek különböző zugait, sőt, a Reiki középfokú mesterévé-, és még pszicho terapeutává is „kiképezte” magát a Kristály Akadémián. De itt sem lelte meg az igazi választ. Valamit még hiányolt…


Hilda Kristály Akadémiás oklevelei

Aztán egy nap egy érdekes hír jutott a fülébe. Megtudta, hogy van valaki, aki óriási lépést tett a lehető legteljesebb gyógyítás felé, és SOROZATOS – nem csupán ritka alkalmi – eredményeket könyvelhet el. Valaki, aki rákot, ízületi gyulladásokat, születési agysérüléseket, és sok-sok sorscsapást gyógyít meg egy világújdonságnak számító kezeléssel.

Gondolta, fogja magát, felül az első repülőre, és meg sem áll Amerikáig. Célja Eric Pearl volt, aki mindezt elérte. Azonban Eric Pearl éppen Magyarországra készült, így nem kellett elutaznia, itthon is találkozhatott vele.

Az Eric-kel való sikeres találkozás után Hilda élete új irányt vett, ugyanis kivételes örömhírt kapott: a Kapcsolatteremtő Gyógyítás áldása megszerezhető!

Hilda meg sem állt a III. szintű Kapcsolatteremtő Gyógyítás szintjéig, ahol nem kevesebbet tehet érted, mint hogy Téged is összekapcsol ezzel a kivételes, és egyedülálló forrással (ha ezt szeretnéd, akkor töltsd ki a jelentkezési lapot itt, és Hilda jelentkezik Nálad a részletekkel>>)


Hilda Kapcsolatteremtő Gyógyítás oklevelei – csak ezek birtokában végezhet bárki ilyen fajta gyógyító tevékenységet!!! Akinek ilyen nincs, az csaló – legyen óvatos!

Hilda eredményei önmagukért beszélnek…

Kezelt már:

1. több rákos beteget – pl. csontvelő rák, megindult a csont-visszatermelődés , nyirokcsomó rák, mára teljesen tünetmentes
2. ízületi betegségeket
3. csontrendszeri problémákat – gerinc, leesett váll, sántaság, stb.
4. epekövet
5. allergiát
6. stresszt
7. fogfájást
8. különböző nyirok- és izomcsomós megbetegedéseket
9. szexuális problémákat

Hildát rendszeresen hívják kórházakba „támogató” kezelésekre (pl. László Kórház).

Szóval, a Gyógyító Kapcsolat él, lüktet, működik, és élőbb, mint eddig bármikor. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás az Ön életébe is elhozhatja a teljességet, és szabadabb, fájdalommentesebb, élménytelibb mindennapokat nyújthat, csak kérnie kell!

Képzelje csak el, ahogy egy csapásra, csupán néhány kezelést követően megváltozik minden – csökkennek, eltűnnek a fájdalmak, enyhülnek a kínok, és mind könnyebbé válik, akár Önnel, akár egy szerettével legyen baj.

Ez az, ami felbecsülhetetlen értékkel bír, nem igaz?

És Hilda segíthet Önnek elérni mindezt!

Itt kérheti a segítségét Ön is>>

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.